Tips voor het verwennen van de erogene zones van tepels en borsten

Er zijn bepaalde dingen die je kunt doen met de tepels om dit een veel plezierigere ervaring te maken voor jou..en zeker de vrouw. Hier volgen enkele tips om het plezier voor haar te verhogen terwijl jij je bezig houdt met haar tepels.

 • Het zachtjes bijten is fijn, maar kauwen is een zekere not-done. Pak de tepel lichtjes enkele seconden tussen je tanden. Als je de tepel tussen je tanden hebt, kun je ook eens zachtjes er aan trekken.
   
 • Gebruik je tong om de tepel en de areola (oftewel het omliggende gebied van de tepel) lichtjes te likken en te kussen.
   
 • Trek niet aan haar tepels! Gebruik 2 vingers om lichtjes met haar tepels te spelen en/of te kietelen.
   
 • Varieër je technieken. Beweeg je van haar tepels naar haar borst. Vocht is een andere belangrijke factor. Ze zal het allemaal veel plezieriger vinden als je haar tepels vochtig houd met speeksel.
   
 • Zachtjes blazen op haar tepels kan ook zeer plezierig voor haar zijn. Geef kleine stootjes met je warme adem afgewisseld met een koel briesje door te blazen.
   
 • Zorg dat ze opgewonden blijft. Is de meid in kwestie je iets te geremd voor je gevoel of wil je dat ze zich totaal aan je over geeft, overweeg dan eens een stimulerend middel als Spaanse Vlieg. Je raakt van Spaanse Vlieg ontremd en wordt gevoeliger voor fysiek contact. Spaanse vlieg werkt door het behoorlijk prikkelen van het slijmvlies van de geslachtsorganen. Bij mannen veroorzaakt het een langdurige erectie en bij vrouwen worden alle erogene zones een stuk gevoeliger. Ideaal dus als je haar borsten wil verwennen.

Wil je zelf ook lekker lang mee kunnen genieten en wil je je erectie verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier eens meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.