Het speelveld – De anatomie van de vrouw

Wist je dat de meeste vrouwen hun hoogtepunt bereiken door stimulatie van de clitoris en niet alleen penetratie? Dat kleine knopje bovenaan haar vagina is eigenlijk behoorlijk machtig en het is een superbelangrijke plek waar je je op wilt focussen wanneer je haar bevredigt met je mond. Maar niet te hard! Dit gebied is zeer gevoelig en directe stimulatie kan soms te intens zijn, vooral in het begin.

Communicatie is cruciaal

Een goede minnaar is een goede luisteraar. Dus voordat je begint, vraag haar wat ze leuk vindt of wat ze zou willen proberen. Vraag haar ook tijdens de handeling om feedback. Misschien wil ze het graag een beetje harder, zachter, sneller, of op een iets andere plek. Vergeet niet dat elke vrouw anders is. Wat de ene vrouw geweldig vindt, kan voor de andere vrouw oncomfortabel zijn. Dus zorg ervoor dat je aandacht schenkt aan haar reacties en aanwijzingen.

Hygiëne en veiligheid

Goede hygiëne is essentieel - niemand houdt van een vieze smaak of geur tijdens het orale spel. Zorg dat je een frisse adem hebt en je gezicht schoon is. Ook zij zal het waarderen als je haar vraagt of ze zich eerst wil opruimen voordat je begint. Creëer een ontspannen omgeving - zet wat zachte muziek op, dim de lichten en zorg voor schoon beddengoed. Als je of je partner bezorgd zijn over geslachtsziektes, kun je overwegen om een barrière te gebruiken, zoals een beflapje.

Het voorspel

Beffen is niet alleen het likken van de vagina. Je wilt haar echt op haar gemak stellen en haar lichaam opwarmen voor je begint. Begin met zoenen en raak haar overal aan, behalve tussen haar benen. Werk je weg naar beneden met kussen en likken, eerst haar nek, dan haar borsten en buik. Ga dan verder omlaag naar haar dijen en kuiten. Dit bouwt de spanning en anticipatie op voordat je zelfs maar haar meest gevoelige plekken aanraakt.

De eerste aanraking

Nadat je haar lichaam hebt opgewarmd met je voorspel, is het tijd om naar haar schatrijke zuiden te gaan. Maar ga niet meteen aan de slag! Deze zone is erg gevoelig. Begin door zachtjes rond de schaamlippen en de clitoris te kussen en te likken. Dit zal haar helpen wennen aan het gevoel en haar nog meer opgewonden maken. Onthoud, je doel hier is om haar te plagen, haar te laten bedelen om meer.

Technieken om te verleiden

Nu je haar lichaam aan het ontdekken bent, kun je diversiteit toevoegen aan je moves. Met je tong kun je lange, langzame likken uitvoeren van de onderkant van haar vagina naar de clitoris, en vervolgens kortere, snellere likken rond haar clitoris. Afhankelijk van haar feedback, kun je ook proberen zachtjes op haar clitoris te zuigen of je tong meer druk te laten zetten. Gebruik ook je lippen om haar schaamlippen te kussen en zuigen - dit alles draagt bij aan haar toenemende plezier.

Het hoogtepunt bereiken

Als je merkt dat haar ademhaling versnelt, haar heupen oncontroleerbaar bewegen en haar lichaam begint te trillen, dan is ze heel dichtbij haar hoogtepunt. Op dit moment is het cruciaal dat je consistent blijft met wat je doet. Verander je techniek of ritme niet drastisch. Blijf doen wat haar in deze verhoogde staat van opwinding heeft gebracht en ze zou moeten klaarkomen.

Na het hoogtepunt

Nadat ze haar hoogtepunt heeft bereikt, is het belangrijk om goed voor haar te zorgen. Vrouwen kunnen na het orgasme zeer gevoelig zijn, dus zorg ervoor dat je haar clitoris zachtaardig en zorgvuldig behandelt. Je kunt haar op dit moment strelen of gewoon tegen haar aan liggen om de intimiteit te behouden.

De kunst van het beffen is een vaardigheid die tijd en oefening vergt om te perfectioneren. Maar met deze handleiding en de juiste instelling ben je goed op weg naar het worden van een meester in deze intieme daad. Vergeet niet: het gaat allemaal om haar en hoe je haar laat voelen, dus geniet van het proces van het ontdekken van haar lichaam en hoe je haar plezier kan laten beleven.