Waar moet je zijn bij het beffen

De top van de clitoris is DE meest gevoelige plek (net zoals bij de penis). De zijkant van de clitoris KAN ook worden gelikt, maar is veel minder gevoelig. Concentreer je op het uiteinde.

Ik herhaal het nog maar een keer, ga niet direct naar de clitoris met je tong. Dit is een tong techniek die zeker gaat werken: steek je tong tussen de grote schaamlippen en lik deze. Begin bij de het onderste gedeelte net onder de vaginale opening en lik in een grote beweging naar boven, net zoals een kat zich likt als deze zich schoon aan het maken is. Je kunt nu vervolgens met je tong net voor je de clit raakt stoppen, of deze al plagerig net aanraken.

Een andere goede manier om haar opgewonden te maken is met je tong gespitst haar clit te likken, net zoals katten melk zouden oplikken. Deze techniek kun je het beste gebruiken als zij dicht bij een hoogtepunt is en jij haar over de rand wil brengen. Je kunt je snelheid variëren en combineren naar wens.

Het ultragevoeligste plekje: de clitoris

Hoe vind je dat ultragevoelige plekje van haar clit? De plek varieert van vrouw tot vrouw, maar iedere vrouw heeft er een. Om de plek van haar te vinden moet je haar clittop zien als een klok. Met het puntje van je tong lik je haar op 12, 3, 6 & 9 uur. Maak je geen zorgen, want ze zal je wel iets laten weten als je juist zit. Zodra je de plek hebt gevonden blijf je er met je tong! Lik met korte halen. Ze zal er van genieten. Wie weet komt ze wel tot een orgasme of zelfs multi orgasme!

Je zal misschien een punt bereiken als de clit over gestimuleerd is en te gevoelig om aangeraakt te worden. Dit zal ze je echter zeker wel aangeven.

Wil je zelf je erectie verbeteren of je erectie langer uitstellen? Dit is makkelijk te realiseren. Lees hier eens meer over libido verbeteren. Ook penisvergroting is op een makkelijke en veilige manier mogelijk. Ook hier kun je meer overlezen in de rubriek Penisvergroten.