Haar benaderen & aanspreken

OK, je hebt haar ontdekt in een drukke ruimte. In je gedachten weet je al dat zij die 'ene ware' is.

Langzaam beweeg je in haar richting.

Je hart klopt in je keel en je handen voelen klam aan.

Je komt bij haar...

en dan...

je opent je mond en...

je verpruts vakkundig je kans!

...!!!

Geen Tweede kans op een eerste indruk

Er is geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Dus, wat zeg je in zo'n geval? Hoe reageer je en stel je jezelf op? Hier volgen 10 tips aanbevolen door vrouwen over hoe hen de eerste keer aan te spreken. Als je slim bent lees je deze. Zoals iedereen weet... vrouwen hebben altijd gelijk!

 • Tip 1: Vraag niet onmiddelijk om een date. Wacht tot voor de eerste keer een gesprek ontstaat voor je haar mee uit vraagt. Probeer in ieder geval achter haar naam te komen! Als ze je niet weet wij jij bent...dan maakt het niet uit hoe aardig, charmant, of knap je bent. De kans dat ze uit wil met een complete vreemde zijn zeer klein.
   
 • Tip 2: Dring je niet op direct op het moment dat ze binnen loopt. Een vrouw wil eerst aan haar omgeving wennen, wat drinken, een praatje maken met vrienden of ontspannen voor ze door een man wordt overvallen als een gier op zijn prooi. Laat haar eerst zichzelf vermaken voor u de eerste stap maakt.
   
 • Tip 3: Overdrijf niet met gevlei en overdreven complimenten "Ik smelt weg in je ogen als het water van een diepe oceaan..." Alsjeblieft!!! Zelfs als je het oprecht meent, dan nog. Ze zal het zwaar hebben om zo iets te verwerken. Complimenten zijn goed, maar je moet niet overdrijven. Als je dan een compliment geeft, hou het dan op iets aardigs als "je hebt een leuke lach" in plaats van "leuk hekwerk heb je daar!".
   
 • Tip 4: Als je haar een drankje aan biedt, verwacht dan geen wonderen. Ze zal misschien dankjewel zeggen, maar dat is geen garantie. Je kunt haar dan beter annoniem een drankje aanbieden. Dit zorgt voor een element van mysterie en intrige en zal haar er misschien toe bewegen om de zender te zoeken en je te bedanken. Dit kan weer leiden tot een gesprek en dat weer tot wie weet wat....
   
 • Tip 5: Als je een groep vrouwen benaderd, ga dan niet van de ene naar de andere. Gebruik je hoofd. Iedere vrouw wil zich speciaal voelen. Als ze ziet dat je van de ene naar de andere gaat, dan is dat gevoel zo door het toilet gespoeld.
   
 • Tip 6: Ben niet wanhopig of opdringerig. Respecteerd haar en wordt niet fisiek. Er zijn zo veel mannen die deze regel negeren. Er is een groot verschil tussen aangenaam volhoudend en irritant zijn. Zorg dat je haar vriendelijk en met een praatje over komt. Verpruts het niet door je arm om haar heen te leggen. Je denkt misschien dat je zo beschermend en hoffelijk over komt. De kans is echter groot dat een vrouw je een eikel vind ook al zegt ze dat niet recht in je gezicht.
   
 • Tip 7: Noteer haar telefoon nummer alleen als je van plan bent dit te gebruiken. Als het je lukt om het telefoonnummer op een presenteerblaadje te krijgen, dan is je werk pas half af. Bel haar. Ze geeft je haar nummer niet voor niks!
   
 • Tip 8: Vraag haar op z'n minst een aantal dagen van tevoren mee uit. Probeer niet te haasten. Dit neigt naar wanhoop. Speel het Cool. Goede dingen komen naar diegene met geduld.
   
 • Tip 9: Vraag haar niet direct mee te gaan op een vakantie, een huwelijk of een bedrijfsuitje. Je hebt haar pas ontmoet! Je kent haar amper, dus een reis naar Spanje of je neef z'n huwelijksfeest zijn niet de eerste keuzes op een eerste date.
   
 • Tip 10: Geef geld uit aan een pepermuntje of een andere ademverfrisser. Anders kom je nooit verder dan "hallo".

Natuurlijk zijn dit maar een paar voorbeelden. Je denkt misschien: ja dag, dit zijn inkoppers. Maar het blijkt dat op het moment suprème vaak deze kleinigheden worden vergeten. Het zijn deze kleinigheden die het verschil bepalen tussen beet hebben bij die ene meid waar je al zo lang een oogje op hebt, maar nooit durfde aan te spreken en nooit in contact met haar komen, omdat je het lef niet hebt om haar aan te spreken. En dat puur omdat je er al van tevoren van uit gaat dat je het gaat verprutsen.

Meer tip op een succesvolle eerste indruk

Wil je nog meer praktische tips en technieken leren die je gegarandeerd succes op leveren bij het verleiden van vrouwen? Overweeg dan eens de aanschaf van een van onderstaande dating boeken. Deze boeken leren je technieken, waarvan andere mannen geen weet hebben. Je zult de psyche van de vrouw ontdekt en je verbazen over de weetjes die je succesvol gaan maken bij het daten & versieren van vrouwen.