Penisvergroting voor echte Penis Power!

Penisvergroting is leuk, maar Penis Power… dat is wat je werkelijk zeer populair gaat maken bij vrouwen. Penis Power omvat elke seksuele functie waar je “mannelijkheid” geschikt voor is. Jawel, grootte is wel degelijk belangrijk!! Welke kerel wenst zich niet een 25 cm lange penis? Maar het maakt niet uit hoe groot je penis is…. als je niet weet hoe hem te gebruiken. Wat is dan nog het nut?

Dit hoofdstuk behandeld alle geheimen die je doorsnee penis in een mega seks instrument zal veranderen.

Methodes voor penis vergroten

Feit is: Op internet vind je een gigantische hoeveelheid websites die je penisvergroting beloven met hulp van pilletjes, pompen, zalven en ander werktuig. Maar bedenk je nu eens wat zo'n pomp met je penis doet. Als je met een beetje gezond verstand nadenkt, kom je al snel tot de conclusie dat zo'n apparaat alleen maar schade kan aanrichten aan je penis. In feite zijn er maar twee methoden die werkelijk blijvende resultaten opleveren, te weten: penisstretchers en Jelqing, ofwel penisvergrotende oefeningen.

Penisstretchers

De meest veilige methodes voor penisvergroten van je penis zijn de penis stretch apparaten. De penisstretchers werken op de wijze waarop je je spieren in de sportschool ook versterkt en vergroot. Doormiddel van lichte druk ontstaat er celgroei. De penisstretcher rekt je penis langzaam uit door het uitrekken van de cellen van de zwellichaampjes die zich in je penis bevinden. Het meest bekende vergelijkbare voorbeeld zijn de Birmaanse 'giraffe' vrouwen. Deze gebruiken koperen ringen om hun hals te verlengen. Ook dit gebreurt via het principe van uitrekking.

Wereldwijd zijn er op dit moment 2 gepatenteerde penisstretchers verkrijgbaar. De JES-Extender ook verkocht onder de naam ProExtender en de Andro-penis die in Nederland verkocht wordt onder de naam PenisXL . De Andro-penis/Penis-XL is het énige penisvergrotende apparaat dat een ' EU-certified ' label heeft gekregen van de Europese Commissie en heeft verschillende belangrijke kwaliteitslabels verkregen.

Een penisstretcher is de meest makkelijke manier van penisvergroting, omdat het geen maandenlange dagelijkse oefening vergt, zoals bij Jelqoefeningen. Mocht je tegen de kosten op zien, bedenk je dan dat deze eenmalig zijn en je gegarandeerd resultaat leveren op de meest veilige manier. Penis stretchers worden door vele duizenden mannen gebruikt en onzichtbaar onder de kleding gedragen op elk gewenst moment van de dag. Niemand merkt dat je met je penis vergrotende oefeningen bezig bent.

Lees verder over penisstretchers

Penisvergrotende oefeningen / Jelqing oefeningen

Penisvergrotingsoefeningen worden al vele eeuwen gebruikt voor het vergroten van de penis. Er zijn oude Arabische geschriften bekend die de basis Jelqing technieken beschrijven. Penisvergrotende oefeningen zijn een uitstekende methode om met enige zelfdescipline uitstekende resultaten te behalen bij het vergroten van je penis. In combinatie met penisvergrotende pillen zijn de resultaten van de penisvergrotende oefeningen zelfs drastisch te versnellen.

Penisvergrotende pillen

Penisvergrotingspillen bestaan uit een natuurlijke samenstelling die extra kracht en stimulatie geeft aan de groei en herstel werking van de bloedvaten in de penis. Daarnaast gaan de penisvergrotingspillen ook erectiestoornissen tegen en verhogen het libido, de viriliteit en de kwaliteit van het sperma. Het is wel van groot belang dat de penisvergrotende oefeningen op de juiste wijze worden uitgevoerd. De oefeningen op de foute manier uitvoeren kan je penis beschadigen.

Lees verder over penisvergrotende pillen in samenwerking met penisvergrotende oefeningen / Jelqing oefeningen >>