Wat is een voorbinddildo?

Om te beginnen is het natuurlijk fijn om te weten wat het nou exact is. Een voorbinddildo kan in verschillende vormen en maten komen, maar wat vele niet weten is dat je ook een holle variant kunt verkrijgen. Heb jij namelijk problemen met het krijgen van een erectie, dan kan een holle voorbinddildo gebruikt worden. Is langdurige penetratie niet genoeg om je partner tot het ultieme hoogtepunt te brengen? Dan raden wij jullie de vibrerende holle voorbinddildo aan. De combinatie van de fijnste trilfunctie met langdurige penetratie, brengen je partner het beste genot toe!

Voor wie is een voorbinddildo bedoeld?

Zoals aangegeven is de voorbinddildo een van de meest veelzijdige seksspeeltjes. De mannen kunnen namelijk gebruik maken van de holle (en vibrerende) strap-on, maar daarnaast kunnen de rollen ook omgedraaid worden en wordt de man gepenetreerd door zijn partner. Ook lesbische koppels maken veel gebruik van de voorbinddildo. Veel vrouwen in een lesbische relaite missen namelijk toch het gevoel van penetratie en dominantie (domineren en gedomineerd worden), hiervoor is een voorbinddildo natuurlijk perfect! Voor de gay koppels werkt dit natuurlijk hetzelfde als bij de hetero koppels. Ideaal als afwisseling van rimmen en baffen.

Tevens wordt de holle voorbinddildo ook gebruik wanneer het mannelijk geslachtsdeel te klein is voor de partner om het ultieme genot te bieden of wanneer de man te snel klaarkomt. Zoals je leest is de voorbinddildo het ultieme seksspeeltje die jullie seksleven enorm kan verbeteren!

Verschillende voorbinddildo’s

Gelukkig komen ze in verschillende modellen en kunnen jullie samen kiezen wat het beste bij jullie past. Zo komen ze in verschillende vormen en maten, verschillend materiaal, dubbele penetratie, holle voorbinddildo’s voor de man en als laatst heb je nog de strap-on of de strapless voorbinddildo’s. Ook kan je deze nog ‘pimpen’ met bijvoorbeeld tuigjes voor je partner. 

Kies samen de juiste voorbinddildo

Zijn jullie na het lezen van dit artikel klaar voor de volgende stap in jullie seksleven? Door de juiste voorbinddildo samen uit te kiezen en in jullie seksleven te roepen, kunnen jullie samen een hoop uitproberen. Experimenteer samen wat jullie fijn vinden en wat je partner, dichterbij het ultieme genot brengt, heb geduld en neem kleine stapjes! Wil jij na het lezen van dit artikel een voorbinddildo kopen? Dan wensen wij jullie samen alvast veel plezier toe!

FAQ