Tips voor seks

Vele mensen denken dat zij geen boek of sexgids nodig hebben om erachter te komen hoe ze goede seks kunnen hebben. Hoewel het wel waar is dat sommige onderdelen van seks aangeboren zijn is het ook weer zo dat alle mensen mits ze er open voor staan wel wat verfijning zouden kunnen gebruiken. Er is namelijk altijd meer over seks te leren. Waarom zou je in je hele leven meer kunnen ontdekken dan heel veel mensen die beurtelings kennis aan elkaar hebben doorgegeven?

Waarom een gids over seks?

Inderdaad je kan dus beter wat ideeën en tips uit een sexgids opdoen zoals deze. Want er valt altijd meer over seks te leren. Dit hoofdstuk is een spoed opleiding naar geweldige seks vol sexy info en tips voor bijvoorbeeld nieuwe seks standjes of technieken voor clitoris likken en erotische massage. Je kunt er zeker van zijn dat je minimaal nog 1 of 2 dingen gaat leren maar mijn verwachting is dat je dit aantal minimaal met een factor 10 kunt vermenigvuldigen.

Behalve als handleiding voor je om op korte termijn je seksleven naar een hoger niveau te tillen zal dit hoofdstuk ook veel grondbeginselen van seksualiteit verklaren. Veel mensen leerden in hun leven namelijk nooit essentiële informatie over seks. Reden hiervoor zijn divers misschien wel omdat het soms pijnlijk is om vragen over seks te stellen. Of je kreeg les van iemand die tegelijkertijd lichamelijke opvoeding erbij gaf. Die gaat je natuurlijk niet vertellen waar je de g-spot kunt vinden en wat nog meer erogene zones van de vrouw kunnen zijn om een vrouw maximaal opgewonden te maken. In ieder geval hoe meer je spreekt over seks en hoe meer je leest over seks, hoe beter je seksleven zal worden.

Les 1 SEKS is gewoon geweldig!

Deze sexgids is geschreven zodat het prettig en gemakkelijk voor je is te lezen. De grondbeginselen van deze seks tips zijn misschien niets nieuws voor je maar de meer complexere vormen van seksualiteit zijn voor iedereen interessant. Onze seksgids is een verfrissing voor de experts, een start van een nieuw avontuur voor de gevorderden alsmede een inleiding voor beginners. Veel plezier met lezen en natuurlijk het proberen ervan. Geniet en binnen de kortste keren ben je een geweldige minnaar!